27 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ..Είναι αλήθεια;;;


ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ
Είναι αλήθεια;

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;
Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς
* Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!

* Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...

* Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!

* Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."

* Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών
"Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης,πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους - πειραματόζωα εν
προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...
Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων...
----------
Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.
Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.
Για σκεφτείτε το! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις
εταιρείες που κατονομάζονται για συνενοχή στην μηνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.
Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε τελευταία πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους…..Καλό γι 'αυτούς!

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι
επίσης δριμύτατα.
(...)
Πολλοί σημειώνουν με έμφαση:
Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!