27 Νοεμβρίου 2009

Τελευταία νέα για τον Η1Ν1

*****Ο Στράτος Πλωμαρίτης παθολόγος – λοιμωξιολόγος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιτροπής πανδημίας της γρίπης στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης υπέβαλε την παραίτησή του, διαφωνώντας με τους μαζικούς εμβολιασμούς και χαρακτηρίζοντας τα συμφέροντα πίσω από τη νέα γρίπη «τρομερά».

*****Ο παιδίατρος - λοιμωξιολόγος, διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων, Ιωάννης Καβαλιώτης, δηλώνει επιφυλακτικός αναφορικά με το εμβόλιο:

«Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά σ' ό,τι αφορά αυτό της νέας γρίπης έχω πολλές επιφυλάξεις. Θεωρώ το θόρυβο υπερβολικό, ενώ οι πολίτες έχουν βρεθεί στη δίνη αντικρουόμενων απόψεων επίσημων απόψεων που φάσκουν και αντιφάσκουν. Η επιφύλαξή μου δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια του εμβολίου. Θέλω να πιστεύω ότι, εφόσον μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ασφαλές, αυτό ισχύει. Δε θεωρώ όμως ότι είναι τόσο άμεσης προτεραιότητας και επείγουσας ανάγκης. Μπορεί να υπάρχει ένα ποσοστό θνητότητας, αλλά ο μαζικός εμβολιασμός δε θα λύσει το πρόβλημα με την έννοια ότι ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματικό, όπως και το εμβόλιο της κοινής γρίπης».

Ο ίδιος προεκτείνει το συλλογισμό του: «Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, μία «συνομωσία» της νέας γρίπης. Όταν έχουμε τόσα νοσήματα επικίνδυνα, γιατί τώρα θυμηθήκαμε τη νέα γρίπη; Γιατί ξαφνικά όλος ο πλανήτης κινητοποιήθηκε; Γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τόσο γρήγορα, πήγε στο επίπεδο 6 της πανδημίας; Υπάρχει πολύ χρήμα γύρω από αυτήν την ιστορία. Όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το κάνουν οικειοθελώς και όχι υπό... πίεση». Ο κ. Καβαλιώτης εκτιμά ότι η τήρηση των κανόνων υγιεινής αρκούν για την προστασία από τον ιό.

1.Ο ιός Η1Ν1 εμφανίζει αυξημένη μεταδοτικότητα, αλλά δε φαίνεται να έχει μεγαλύτερη θνησιμότητα από άλλες μορφές γρίπης στο παρελθόν.
2. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας άλλαξε τα κριτήρια του ορισμού της «πανδημίας», προκειμένου να εντάξει σε αυτήν το νέο ιό.
3. Τα θύματα (θάνατοι) πλην του επιβαρυμένου ιατρικού μητρώου, συνήθως ανήκουν σε κατώτερες εισοδηματικές τάξεις ή χώρες.
4. Μέχρι στιγμής στην χώρα μας υπάρχουν 5 θάνατοι, όλοι συσχετιζόμενοι με ήδη υπάρχοντα ιατρικά προβλήματα. Την δεκαετία του '80, οι θάνατοι από την γρίπη κυμαίνονταν μεταξύ 15 και 50 ετησίως στην χώρα μας.
5.Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη μας και τα εξής:
Για κάθε νέο φάρμακο απαιτείται περίοδος τελικών δοκιμών 2 ετών.
Το εμβόλιο αυτό δεν έχει δοκιμαστεί ούτε 2 μήνες

*****Στην Ελλάδα το 58% των γιατρών και το 90% του νοσηλευτικού προσωπικού δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί, την ώρα που οι «ειδικοί» απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν
*****Στα τέλη Ιουλίου 2009, η Ένωση Γιατρών της Γερμανίας που στόχο της έχει την ορθή ενημέρωση του κοινού, ώστε να είναι δυνατή η ελεύθερη ατομική απόφαση σχετικά με το αν εμβολιαστεί κανείς ή όχι, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο:
“«Γρίπη των χοίρων» - ακίνδυνη για τους περισσότερους, κερδοφόρα για λίγους”
(τίτλος πρωτοτύπου: Die SchweineGrippe - harmlos für die meisten lukrativ für wenige)

*****Η πρώην υπουργός υγείας της Φινλανδίας λέει δημόσια ότι η γρίπη των χοίρων είναι "rubbish" και μιλάει για τα εμβόλια και για έλεγχο πληθυσμού!
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της!
http://atsocnet.blogspot.com/2009/10/former-finland-health-minister.html

*****Η Αυστριακή δημοσιογράφος Jane Bürgermeister έκανε μήνυση κατά του Παγκόσμιου
ΟργανισμούΥγείας, των Ηνωμένων Εθνών, πολιτικών και αξιωματούχων καθώς και
κατά της εταιρίας παρασκευής εμβολίων Baxter, κατηγορώντας τους για τη δημιουργία του ιού Η1Ν1. Η δημοσιογράφος κάνει λόγο για «βιοτρομοκρατία».
Έχει στοιχεία για αυτά. http:// www.tvxs.gr/v21888

*****Το 1976 στις ΗΠΑ, ένα εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων, το οποίο επίσης εγκρίθηκε βιαστικά, οδήγησε εκατοντάδες άτομα σε διάφορες μορφές παράλυσης

*****«Είναι γελοίο να ισχυριζόμαστε ότι η σύνδεση ανάμεσα σε τόσες πολλές
προκλήσεις αυτισμού και των εμβολιασμών είναι συμπωματική»
Bernard Rimland PhD.


*****«Το thimerosal είναι μια από τις πιο τοξικές συνθέσεις που γνωρίζω.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, από αυτά που ξερώ, πιο θανατηφόρο.»
Dr Boyd Haley Προεδρευων σύμβουλος του τμήματος Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

.
*****Ο Dr. Creighton ιστορικός των επιδημικών ασθενειών θεωρεί τα εμβόλια…
«τραγελαφική προκατάληψη»

*****Οι περισσότερες εκφυλιστικές ασθένειες είναι συνυφασμένες με ακτινοβολία,
Ναρκωτικά (χημικά επεξεργασμένη ηρωίνη - κόκα ) , μολυσμένη τροφή ,
( από τι άραγε;) προσθετά , συντηρητικά και Ανοσοποιήσεις ( εμβολιασμούς )
R. Mendelsohn. M.D., Interview Public Scrunity , Mαρτιος 1981 σελ. 22