14 Φεβρουαρίου 2010

Δεν θα γίνεις ιθαγενής ποτέ.




Εξετάσεις θεσμοθετεί η κυβέρνηση για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα. Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κουλτούρα και ως εκ τούτου θα εξετάζονται σε συναφή θέματα, όπως το διπλοπαρκάρισμα, το διαζύγιο της Μενεγάκη, αν θα κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής ο πρόεδρος και τα στημένα παιχνίδια του Πάμε Στοιχήματος.

Ειδικό βάρος θα δίνεται στη γνώση της ελληνικής ιστορίας. Οι ερωτήσεις θα ξεκινάνε από το βασικό επίπεδο, όπως «με τι μετράει τη γη η Ελευθεριά», «ποιος είναι ο φρουρός της Ελλάδος και ο σκληρός τιμωρός κάθε της εχθρού», «τι χρώμα έχει η νύχτα στα βουνά και τι πέφτει στους βράχους», «γιατί πρέπει να πληρώνουμε πέντε τρις ευρώ το χρόνο για εξοπλιστικά προγράμματα» και «γιατί οι στρατιωτικοί πρέπει να παίρνουν σύνταξη στα 42 τους». Στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας θα υπάρχουν ερωτήσεις για τους Ελ και την ομάδα Έψιλον, τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων, την Ατλαντίδα, τον ασυμβίβαστο εθνικό αγώνα της εκκλησίας που ανάγκασε τον Σουλτάνο να της παραχωρήσει τεράστιες εκτάσεις, τον Τζορτζ Σόρος, καθώς και τις ανθελληνικές σιωνιστικές θεωρίες του Δαρβίνου που θέλουν τον Μεγαλέξαντρο να κατάγεται από τον πίθηκο.

Επίσης, μετά από πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη που έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, οι αιτούντες ιθαγένεια θα αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους, θα αποχρωματίζονται προσεκτικά και θα περνάνε από τεστ ειλικρίνειας σε ειδικό μηχάνημα, το οποίο θα χειρίζεται η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη.