6 Μαΐου 2010

ΟΡΓΗ... Πυκνώνουν οι αποδοκιμασίες...


ΟΡΓΗ... Πυκνώνουν οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα πολιτικών σε δημόσιους χώρους.
«Tην προπερασμένη εβδομάδα, ο άλλοτε (μάλλον προσφάτως) ισχυρότερος πολιτικός του τόπου γευμάτιζε σε ένα από τα εστιατόρια που προτιμά, το "17" της οδού Αμερικής, όπου υποθέτω ότι θα είχε παραγγείλει την αγαπημένη του τσιπούρα. Μία κύρια, που καθόταν με τη συντροφιά της μακριά από το τραπέζι του, όταν τον είδε, σηκώθηκε από τη θέση της, τον πλησίασε σε απόσταση ενός μέτρου και του είπε δυνατά, ώστε να ακουστεί και από τους άλλους θαμώνες: "Φτου σου! Μόνο να τρως ξέρεις!" Επειτα, επέστρεψε στο τραπέζι της ξαλαφρωμένη. Εκείνος δεν την κοίταξε καθόλου. Εγινε κατακόκκινος στο πρόσωπο και ύστερα από δύο λεπτά έφυγε. Αφού, φυσικά, είχε πληρώσει...».
- «Κάτι ανάλογο, αλλά ακόμη χειρότερο συνέβη στον Γιώργο Αλογοσκούφη, την περασμένη εβδομάδα -χειρότερο, γιατί αυτός ο καημένος δεν πρόλαβε καν να καθήσει. Μόλις εμφανίσθηκε στον "Τηλέμαχο" της Κηφισιάς, μαζί με φιλική συντροφιά, δύο θαμώνες του επιτέθηκαν φραστικά. Ηταν τόσο επίμονοι και επιθετικοί, ώστε δεν το διακινδύνευσε. Εκανε αμέσως μεταβολή και μαζί με την παρέα του έφυγαν. Τουλάχιστον στο σπίτι θα είχαν τίποτε κονσέρβες τόνου στο ντουλάπι και καμιά σαλάτα στο ψυγείο...».

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γ. Βουλγαράκης στην οδό Κανάρη και πλατεία Κολωνακίου όπου περπατούσε στον δρόμο. Ατομα μέσα από αυτοκίνητο τον «στόλισαν» με αρκετά κοσμητικά επίθετα και μάλιστα όταν ο πρώην υπουργός τούς ζήτησε τον λόγο, σταμάτησαν το αυτοκίνητο να βγουν έξω, αλλά ο κ. Βουλγαράκης έφυγε τρέχοντας. Λουόμενοι σε παραλία στον Αστέρα Βουλιαγμένης ζήτησαν από τον υφυπουργό της Ν.Δ. Π. Δούκα να απομακρυνθεί από την περιοχή γιατί «προκαλεί η εμφάνισή του και μόνο». Τον αποδοκίμασαν και αναγκάστηκε να φύγει. Στην οδό Σέκερη (Κολωνάκι) μια γυναίκα συνταξιούχος επετέθη φραστικά κατά του τέως υπουργού Οικονομικών της Ν.Δ. Γιάννη Παπαθανασίου: «Δώσε μου τα λεφτά μου πίσω», του είπε με οργή και τον «στόλισε» με άλλες φράσεις. Σε λίγο βλέπω να μεταμφιέζονται όταν κυκλοφορούν έξω...